Serrallers Sant Vicenç dels Horts

Serraller a Sant Vicenç dels Horts

Serrallers Sant Vicenç:  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Serrallers Sant Vicenç dels Horts OPENDOORS  24H.
Obertures de portes, canvis i / o la instal·lació de bombins, panys, persianes, reixes, ballestes. També caixes fortes o seguretat en els seus vidres anti-intrusos.

Empresa de serralleria que presta els seus serveis a Sant Vicenç. Que a més de prestar un servei d’urgències les 24 hores per solucionar-li qualsevol problema. També de no urgències per a tot tipus de serveis. El nostre servei sempre és ràpid i garantit.Serrallers Sant Vicenç dels Horts

Descobreix els nostres serveis!

Consulta les nostres noves ofertes en serralleria.

Treballem amb totes les marques de panys en el mercat.

FICHET, ARCU, ABUS, AGA, ARCAS SOLER, AZBE, BILMA, CISA, EZCURRA, FICHET, INCECA, JIS, JMA, KABA, LINCE, MOIA, MOTTURA, MULTLOCK, ORENGO. POTENT, SERRALLER, SIDESE, STS, TECNOLAR, TESA, TOVER, TOY, UCEM, SECURITESA, ETC.

EL MILLOR SERVEI SEGONS LES SEVES NECESSITATS

  • Urgències 24 hores en tot Sant Vicenç
  • Canví de Pany
  • Caixes Fortes, instalació i apertures
  • Amaestraments de bombins, per poder obrir en una clau tots els panys que vuiguin
  • Persianes, tant domestiques, aixi com de locals comercials
  • Motors i automatismes
  • Baranes i reixes a mida
  • Portes blindades
  • Seguretat als vidres, per a que no els puguin trencar i entrar a casa seva
  • Administradors i comunitats de veins

 

Serrallers Sant Vicenç del Horts 24 hores

Els nostres serrallers, amb una gran experiència, estan preparats les 24 hores del día, els 365 dies de l’any. Per oferir-li el millor servei a tot Sant Vicenç i els seus voltants..

El oferir un servei de 24 hores, no vol dir car. A la nostra empresa comptem amb la nostra llista de preus per a cada circumstància. Si que és veritat, que quan un servei tècnic, es desplaça al teu domicili, costa diners. Però que no costi un ronyó, també és possible.

Comptem tots els díes de l’any, amb algun operari disponible les 24 hores del dia. Ja que les urgències entenen d’horaris i no sabem quan ens anem a deixar les claus posades, quan les perdrem, o no sabem si en tornar d’algun lloc el pany s’ha espatllat. Serrallers 24 hores Sant Vicenç

Amb el nostre servei, vostè podrà entrar a casa a qualsevol hora. Serrallers Sant Vicenç dels Horts.

La nostra empresa comta com a empresa amiga de Serrallers Barcelona Opendoors

Serraller Urgent Sant Vicenç dels Horts

Des que vam començar a treballar com serrallers, ens vam adonar que quan algú ens crida, normalment (no sempre), el que necessita és que anem ràpids i li solucionem el problema aviat d´ora.

Per això a més de que sempre disposem en el vehicle de totes les eines necessàries, tots els recanvis i panys més comuns, perquè sigui el mes ràpid possible. Sempre estem preparats per a qusevol incidencia i fer-la.

Per poder estar a casa o negoci amb la major celeritat possible sempre en menys de 20 minuts.

En ser uns serrallers de confiança i qualificats, ens permet que el nostre clients, es sentin segurs i tinguin confiança. Això ens ha fet anar creixent a poc a poc, ja que la nostra filosofia és la que al fidelitzar clients, sempre ens ira millor i continuarem creixent.