Serrallers

SERRALLERS BARCELONA

Serrallers Barcelona OPENDOORS 24H, som una empresa familiar de serrallería  que presta els seus serveis a Barcelona i província. Comptem amb en un servei d’urgències les 24 hores i de no urgències. Per a tot tipus d’obertures de portes, canvis i/o instal·lació de , bombins, panys, persianes, reixes, ballestes, etc. Serraller Barcelona

Serrallers Barcelona  Mòbil 658 668 478

El nostre servei sempre és ràpid i garantit per a tota Barcelona. Perque obrir una porta, es la nostra feina. Els nostres serrallers sempre porten totes les marques de panys del mercat. Descobreixi els nostres serveis!

La nostra millor propaganda feta? Son els nostres clients satisfets.

No dubti en consultarnos, sense cap compromís i li donarem tota l´inforcació que nececití al moment.

QUE NECESSITA??Serrallers Barcelona
SOM RÀPIDS I EFICAÇOS
URGENCIES 24 HORES
CAMBIS DE PANY
CAIXES FORTES
AMAESTRAMENTPERSIANES
AUTOMATISMES I MOTORS
REIXES A MIDA, BARANES
PORTES
SEGURETAT EN ELS SEUS VIDRES
COMUNITATS Y ADMINISTRADORS
ACCES MINUSVALIDS

En Serrallers Barcelona Opendoors, coneixem i treballem totes les marques. Tots els models i tots els trucs per poder obrir o canviar el seu pany. Ademés en la major brevetat possible i sense trencaments innecessarís.

Quan un manyà, sap el que fa i esta equipat per a això, vostè ho nota. I quan el tècnic va a casa seva i li veu treballar, també es nota. I això farà que li doni confiança i que tot li sigui senzill i còmode. Serrallers Barcelona.

Serraller Barcelona Urgent

A Serrallers Barcelona Opendoors Serrallers 24 hores, oferim els nostres serveis durant tot el dia, tots els dies de l’any.

Sabem l´importància quan vostè vol obrir la porta de casa seva. I si no pot o quan ha perdut les claus o ha patit algun robatori, es de mal gust.

Per això, comptem amb serrallers diponibles per a qualsevol urgència, ja sigui una apertura de porta, canvi de pany, etc. tant com per a serveis no urgent.

També, és convenient saber a qui es truca en cas de necessitar un manyà urgent. Ja sigui a Barcelona o a qualsevol altre lloc. Els nostres serrallers, compten amb totes les eines i formacions necessàries per no danyar la seva porta. Tant en una obertura urgent com en un canvi de pany.

Tots els nostres tècnics compten amb la millor formació. Ja que sabem, que si el seu pany no està trencat, no cal fer cap mal a la seva porta.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres sempre que ho necessiti. Estarem encantats d’atendre’ls sempre que sigui necessari. A més, no per ser un servei urgent cobrem preus desorbitats. Tots els nostres treballs van amb llista de preus d’acord amb els treballs que realitzem.

Serrallers Barcelona Rapids

¿On trobar els nostres serrallers?

Els nostres serveis de serrallers no només són per a Barcelona ciutat. A més tenim serrallers repartits per tota la provincía de Barcelona. Els nostres Serrallers van completament equipats en els seus vehicles amb tot tipus d’eines, panys, recanvis de persianes, etc.

Per atendre inmediatament i solucionar qualsevol emergència. Al contrari del que se sol pensar, el desplaçament és el mateix que si fos Barcelona ciutat. Perque avui en dia treballar fora de Barcelona costa el mateix que moures dins de la capital.

A mes a mes, estem disponibles sempre les 24 hores del día.

Serrallers Barcelona en tots els barris

Per descomptat, a més d’estar en tota la província de Barcelona. Comptem amb tècnics serrallers per tots els barris de Barcelona ciutat.
Serrallers a Ciutat Vella, l’Eixample, Sant Andreu, Sagrada Família, Sants, Sant Martí, Nou Barris, Poble nou, a Gràcia. També a les Corts, al Clot, la Sagrera, al Guinardó, a Lesseps, a Sant Gervasi. A Pedralbes, el Carmel, Barceloneta, zona Franca, Trinitat nova i Canyelles.

El tenir un manyà a cada barri, ens ha garantit sempre, el poder atendre’l ràpidament. I aixi, convertir-nos en el manyà de confiança del barri.

En serrallers Barcelona OPENDOORS, des que vam començar, ens hem caracteritzat pel tracte personalitzat a més del professional. Per que sabem que, igual que a nosaltres, no ens agrada que qualsevol vingui a casa nostra.

Serrallers Barcelona 24 horesI molt més … En serrallers Opendoors tenim la clau a les seves propostes, no només ens limitem a obrir portes. Fidelitzem clients. Perquè amb el pas del temps, hem deixat de ser una simple empresa de serrallers a especialitzar-nos en molts camps. Proporcionem seguretat, comoditat i confiança. No ho dubti, sempre donem la solució mes optima per vosté.

Serrallers Barcelona 24 hores

Perquè ens diuen serrallers 24 hores? Molt senzill. Al contrari que en els petits pobles, en les grans ciutats com Barcelona, no sempre es coneix al ferrer del poble que ens solucioni el problema. O viu al costat nostre els nostres familiars per poder passar la nit aquí.
Per això, casí totes les Serralleries avui en día en totes les grans ciutats compten amb un servei d’urgències o 24 hores.

Perquè quan algú al mig de la nit o en un festiu, no pot entrar a casa seva, se li espatlla el pany, o necessita canviar-la urgentment per pèrdua de claus o qualsevol altra urgència, puguem anar amb la major celeritat i poder realitzar el treball sigui l’hora que sigui.

A vegades, fins i tot ens han trucat els bombers particulars. Això si, cobrant menys del que cobra l’ajuntament per desplaçar a una dotació per obrir la seva casa i sense trencar la porta. Ja que a ells quan se’ls truca és cosa de vida o mort i entren sense contemplacions.
Per això, serrallers Barcelona OPENDOORS 24h, disposa d’aquest servei de 24 hores, perquè a qualsevol hora del dia i qualsevol dia, vostè no es quedi al carrer i pugui dormir tranquil.

Serraller d´urgencies Barcelona

A ningú li agrada passar un mal moment així, però de vegades això passa i ha d’haver algú per solucionar-ho.

Tots els nostres serrallers, estan equipats amb un vehicle que disposa de totes les eines necessàries per a realitzar qualsevol obertura o canvi de pany. Així com també portem a sobre els panys mes comunes i usades i un GPS per arribar als nostres clients amb la major rapidesa possible.

Així sempre portem a sobre els panys mes comuns i usuals, perquè si es necessita canviar un pany, sigui amb la major brevetat possible i amb les menors molèsties per a vostè.

Al ser uns serrallers de confiança i qualificats, ens permet que el nostres clients, es sentis segurs i tinguin confiança. Això ens ha fet anar creixent a poc q poc, ja que la nostra filosofia és que al fidelitzar clients, sempre ens anira millor i continuarem creixent.

Tots els nostres tècnics compten amb la millor capacitació, ja que sabem, que si el seu pany no està trencada, no cal efectuar cap dany a la seva porta. Serrallers Barcelona

Canvi de Pany amb un manyà qualificat a Barcelona

¿Perquè trucar a un serraller per canviar el pany?
Primer de tot, per comoditat i professionalitat.
Tots sabem que avui en dia amb les grans superfícies, casí tothom pot comprar-se un pany o bombí i intentar canviar-se un mateix i així ens estalviem uns calerons. Però després la realitat és una altra.

Els panys i Bombins de seguretat de veritat, avui en dia no es venen en aquests centres, només es ven el mes comú. I això fa que en la majoria dels casos no siguin panys amb una seguretat molt elevada.

Quan va un Serraller a casa seva o negoci, ja sigui a Barcelona o a qualsevol altre lloc, si és un professional de veritat, li aconsellés en cada cas quin tipus de pany és la més adequada per a la seva porta. I sempre li direm que tipus de seguretat és aconsellable i que preu té cadascuna però sabent vostè el que de veritat està comprant.

Serraller de confiança a Barcelona

Avui dia la tecnologia avança molt ràpid i cada vegada ens trobem amb mes panys electrònics o que s’usen amb el seu telèfon.

Després tenim el muntatge, que en molts casos és treure i posar el mateix (que cal tenir les eines) però en molts altres casos, els mateixos serrallers ens trobem, que o el pany ja aquesta catalagoda, o el mateix fabricant ha canviat les mesures o no venen recanvis per així poder vendre panys noves. En aquests casos, cal modificar mesures tancadors entrades i coses així. Això amb un manyà professional, és el què té les eines i els coneixements perquè la seva porta quedi com nova.

Per això desde Serrallers Barcelona Opendoors 24h, comptem amb l’equip necessari per realitzar tot això en el menor temps possible i amb la major professionalitat que proporciona un qualificat serraller.

La nostra filosofia és la de crear clients, no treure-li a un client tot el que es pugui i després si no vol tornar a trucar o recomanar ja és el seu problema. Això, no. Estem satisfets de la feina feta durant aquests anys. Això ha permès anar creixent de forma sostenible i ens assegura un gran futur. Gràcies

Obrir caixes fortes amb un Serraller qualificat

Quan parlem de caixes fortes, si que sabem que no pot obrir-les qualsevol serraller, (o almenys obrir-la com és degut). Si el que es desitja és obrir-la adequadament, amb el menor dany possible o sense cap a ser posbile, en serrallers Barcelona Opendoors, comptem amb els millors especialistes i amb les millors eines del mercat per poder portar la tasca a terme.

No totes les caixes fortes són iguals, i per descomptat no totes s’obren igual. Per això cal estar sempre formant-, actualitzant i adequant-se a tots els sistemes existents avui dia.

FICHET, ARCU, ABUS, AGA, ARCAS SOLER, AZBE, BILMA, CISA, EZCURRA, FICHET, INCECA, JIS, JMA, KABA, LINCE, MOIA, MOTTURA, MULTLOCK, ORENGO, POTENT, SERRALLER, SIDESE, STS, TECNOLAR, TESA, TOVER, TOY, UCEM, SECURITESA, ETC.

Serrallers Barcelona Opendoors, empresa que ofereix el millor servei a preus reals i ajuda a oferir la millor solució.

Amb els nostres tècnics serrallers, treballem amb totes les marques de panys del mercat, a tot Barcelona i província si no veieu aquí la seva marca de pany, no dubti en consultar-nos, segur que la tenim, i si el fabricant ha tancat, sabem quin  és la pany mes compatible perquè la seva porta no hagi de ser modificada.