Seguretat en els seus Vidres

LÀMINES SEGURETAT PER A VIDRES

ANTI-FRAGMENTS I ANTI-VANDÀLICS

 

Lamina seguretat vidreCom funciona la pel · lícula de seguretat Laminotech? Les pel · lícules de seguretat i protecció Laminotech per tractament del vidre s’adhereixen a l’interior del vidre i actuen com capes protectores, per immobilitzar els fragments i estelles en cas de trencament del vidre. La pel · lícula de seguretat es fabrica amb capes individuals o múltiples de pel · lícula polièster resistent i d’òptica transparent, laminades juntes en una diversitat de construccions. Una cara de la pel · lícula es cobreix amb una fórmula adhesiva summament eficaç que s’aplica a la superfície interior del vidre, mentre que la part exterior (amb vista a l’habitació) es protegeix amb una capa especial resistent a les ratllades.

Aquestes pel · lícules es sotmeten a proves i assaigs – una i altra vegada. La pel · lícula Laminotech protegeix els aeroports, centres comercials, innombrables mitjans de transport, escoles i hospitals. És resistent, fiable i salva vides. Encara en llocs perillosos, és bo saber que hi ha Laminotech.

Mitigació de riscos

La sèrie Laminotech de pel · lícules de protecció i seguretat per a tractament del vidre transforma la zona més vulnerable de la seva llar i lloc de treball en un entorn més segur. La instal · lació apropiada de la pel · lícula Laminotech pot minimitzar el risc de lesions causades per vidre, resultants d’impacte, xoc, esclat o catàstrofe natural.

A la llar, la pel · lícula de seguretat transparent de 4 mil aplicada en forma professional, protegirà generalment a un nen que ensopegui amb una porta de vidre, o s’estavelli un vidre amb la pilota.A les zones cèntriques, amb una elevada concentració d’edificis amb fronts de vidre i vidrieres, l’amenaça d’atacs terroristes, vandalisme i robatori exigeix el major nivell de protecció que ofereixen les pel · lícules Laminotech de 7, 8 i 12 mil.

A les zones veïnes a llocs potencialment explosius com refineries de petroli, tancs de gas i indústries en general, les pel · lícules Laminotech de seguretat de 7, 8 i 12 mil poden oferir un nivell superior de protecció.En aquelles regions en què el potencial de catàstrofe prové de perills naturals com huracans, fortes tempestes o terratrèmols, les pel · lícules Laminotech de seguretat de 12 mil poden contribuir a salvar vides.La pel · lícula Laminotech pot protegir de lesions personals i danys a la propietat, en adherir fermament la major part del vidre trencat a la pel · lícula, minimitzant la dispersió de fragments i estelles, salvant vides i protegint la propietat.

 

Pel · lícules combinades Solar / Seguretat

La sèrie Laminotech inclou també pel · lícules que ofereixen un considerable control de la calor solar en rebutjar l’energia infraroja, contribuint d’aquesta manera a l’eficiència energètica ia la reducció de costos. La resplendor també es redueix a un mínim, els punts de calor es neutralitzen, i augmenta el confort i productivitat de l’ocupant. Les pel · lícules Laminotech també brinden protecció contra els insidiosos efectes de la radiació ultraviolada. La radiació UV és la responsable principal de l’descoloramiento de tèxtils a la llar oa l’oficina, i la causa primordial de lesions dermatològiques. Laminotech rebutja fins a un 99% dels raigs UV.

4 Mil (100 microns):

Norma britànica 6206, aprovada: 1981, Classe B

•     ANSI Z 97.1, aprovada (100 lb. – 12 «, caiguda de pèndol)

•     CPSC 1201, aprovada, Cat 1 (100 lb. – 18 «, caiguda de pèndol)

•     Norma europea EN 12600 nivell 2B2, aprovada

La pel · lícula de seguretat de 4 mil: ajuda a millorar la seguretat durant el trencament de vidres, brindant una major protecció contra accidents causats per finestres i portes corredisses, i contra els fragments que volen per l’aire durant l’explosió de bombes.

7 Mil (175 microns):Lamina seguridad escaparate

 

•      CPSC 1201, aprovada (100 lb. – 48 «, caiguda de pèndol)

•      Norma europea EN 12600 nivell 1B1, aprovada

•      ANSI Z 97.1-1984, aprovada, Cat 2 (100 lb. – 48 «, caiguda de pèndol)

GSA NIVELL C provat per ARA: 600 lbs, 188 peus,Mitjana Pressió màxima mesura: 4.4 psi,Mitjana Impuls Positiu mesurat: 30 psi-mseg.(Nivell de risc: Baix. Nivell de protecció: Alt. 2-3b)

 

 Pel · lícula seguretat de 7 mil

per major protecció contra explosions de bombes, quan s’utilitza amb un sistema de fixació.

8 Mil (200 microns):

•      Aprovat per A 356, Classe P1

•      CPSC 1201, aprovada (100 lb. – 48 «, caiguda de pèndol)

•      ANSI Z 97.1-1984, aprovada, Cat 2 (100 lb. – 48 «, caiguda de pèndol)

•      Norma europea BS EN 12600 nivell 1B1, aprovada

 

 Lamina de seguretat 8 mil

Per l’ús en llocs on el vidre és vulnerable a atacs; antiproyectil.

12 Mil (300 microns):
Aprovada segons norma alemanya DIN 52.290 (11/88), part 4, Classe A1 (deixar caure sobre la peça de prova 3 boles d’acer de 9 lb. Des 11/5 peus d’altura)

•      Norma europea EN 356, P2A, aprovada

•      Norma UL 972 per a material vidrat resistent a robatoris, aprovada.

 

 Lamina de seguretat 12 mil

Major protecció i seguretat contra robatoris, explosions de bombes, projectils, desastres naturals. Millora la protecció contra explosions de bombes, violació de domicili, robatori llampec, vandalisme i mal d’huracans.

LAMINES ANTI-GRAFITI PER A APARADORS

Lamina antigrafitiLes nostres làmines anti-graffiti són la solució òptima per aparadors, façanes d’edificis oficials i corporatius, comerços, parades d’autobús, mobiliari urbà, transports públics o qualsevol àrea exposada al vandalisme.

 

La línia de làmines de protecció anti-graffiti forma una barrera invisible que es pot aplicar en qualsevol superfície suau com vidre, acrílic, metall o altres superfícies no poroses. Compten amb un adhesiu que permet una substitució ràpida, per professionals, una vegada que el dany causat pel vandalisme hagi espatllat l’aparença dels seus vidres.

La superfície de les pel · lícules de seguretat resisteix contra les ratllades poc profundes, l’epidermis d’aquest film és poc porosa, la qual cosa evita que certes tintes o pintures dels graffitis s’adhereixin, el que fa que es puguin retirar amb dissolvents sense danyar la pel · lícula . Afegim químics al revestiment de ratllades que resisteixen igualment la gravació intencional dels vidres amb àcid.

En cas de pintades rebels o ratllades profundes, la pel · lícula actua com a barrera, evitant que traspassi al vidre.

La substitució d’una pel · lícula danyada, és molt menys costós que el canvi complet d’una lluna de vidre.