Reixes a Mida, Baranes

Reixes – Baranes – Ballestes Barcelona

Reixes de seguretat Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Baranes

Barandilla BarcelonaA la nostra serralleria fabriquem a mida.

Barana Barcelona

Ja sigui una simple barana per precaució o comoditat en forja lacat en color a escollir o acer inox.

També fabriquem reixes per a portes, finestres, aparadors … Quan no sap com reforçar la seva seguretat en una finestra o en una porta de terrat, reixa? ¿Ballesta ?.

Nosaltres estarem encantats de visitar-los i assessorar-lo sobre que és el mes aconsellable per al seu cas.

Servei Tècnic

Instal·lem i assegurem l’òptim funcionament dels nostres productes i, si ho nesitas, reparem amb components i recanvis originals.

Qui m’ho · la?

Troba els millors professionals a la teva zona per a la instal·lació de productes. Demana pressupost sense compromís.

Reixes – Ballestes

Una reixa per finestra s’instal·la principalment en les plantes baixes o altes dels habitatges per motius de seguretat. Si busques models de reixes per a finestres, a les botigues pots trobar diversos tipus, veurem els avantatges i desavantatges de cada un d’ells.

Reixes fixes

Són les més utilitzades en tot tipus d’habitatges. Es col·loquen fixes en les paredesReja fixa Barcelona del buit de la finestra o subjectes a la façana i la seva instal·lació requereix fer obra.Reixa Finestra Barcelona

El gran inconvenient d’aquest tipus de reixes de forja és que inhabiliten el buit de la finestra (per exemple davant d’un incendi), però com a contrapartida són més segures davant possibles robatoris.

Un altre dels avantatges enfront de la resta és que són més boniques. Tens infinitat de models, fins i tot les pots fer a mida si contractes a un ferrer.

Reixes de ballesta o corredisses

La instalació de Reixa ballesta en Barcelona  és similar a les reixes fixes. El seu gran avantatge ésReixa ballesta Barcelona que no bloquegen la finestra, en poder obrir-se cap a un costat, i que et protegeixen dels lladres. El seu desavantatge és que els dissenys de les reixes deixen molt a desitjar, solen ser bastant lletges.

Reixes desmuntables: van ancorades a l’interior de la finestra i són una alternativa als dos models anteriors per a determinats casos.

Truqui’ns, tenim la solució.