Portes

Porta Blindada Barcelona

Truquí per posar la seva porta: Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

En Serrallers Barcelona Opendoors Serrallers, oferim seguretat en tots els sentits.

La nostra oferta de portes blindades amb instal·lació de dues plaques d’acer de 0,8 PortaBlindada Barcelonamm Porta Blindada Barcelona cadascuna per una banda i després decorant a escollir. Per que la seguretat no està renyida amb l’estètica.

Vostè es podrà sentir segur a casa còmodament.

A més d’això, vostè podrà triar el pany que acompanyi a la seva porta per així multiplicar completament la seva seguretat i fer la seva casa el lloc tranquil que vostè es mereix.
La nostra metodologia de treball és simple:

Vostè ens contacta, nosaltres concertem una cita amb vostè, ens desplacem al seu domicili, prenem les mesures i inspeccionem el lloc a col·locar-la. Li donem pressupost sense compromís i vostè decideix. Simple.

Troba la porta que necessites entre la gran varietat de productes. Serrallers Barcelona Opendoors, tenim portes d’entrada, portes de pas i de servei. També disposes de portes tècniques per a necessitats més específiques. Totes les nostres portes estan fabricades amb acabats d’alta qualitat i amb la màxima garantia.

Porta de Seguretat Barcelona

¿Porta blindada o cuirassada? Tot depèn de com es vulgui gastar vostè. Perquè ens entenguem, no és el mateix portar una gorra que un casc.

Però si que és molt important, es posin el que es posin, que la porta vingui acompanyada d’un pany i bombillo que sigui de veritat de seguretat. Tornant al símil d’abans, si vostè es posa una porta anti-bomba per dir alguna cosa, però després té un bombillo que en uns pocs segon es manipula i s’obre, no serveix de res. És com posar-se un cas descordat.

Per això, el recomanable, triï el tipus de porta que triï, és que aquesta vingui acompanyada del pany adequada. Hi ha moltes ofertes de portes blindades avui dia. Però no totes ofereixen la mateixa seguretat.