Apertures 24 hores

OBRIR PORTA URGENT BARCELONA

Apertura de porta Barcelona 24 hores

M’he deixat les claus dins de casa i no puc entrar!! M’han robat les claus!

Que puc fer?
Qualsevol emergencia 365 dies

Truca per a obrir la teva porta  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

(Treballem a tota la provincia de Barcelona)

Apertura de porta BarcelonaNosaltres sabem que en la majoria dels casos, vostè ens truca perquè té una emergència en el pitjor moment per a vostè. I per això, en Serrallers OPENDOOR disposem del personal més altament qualificat de tota la província de Barcelona.

A més de rapidesa, vostè vol algú de confiança, la política de la nostra serralleria, és que abans de fer res, se li explica al client les opcions que té i el que li costarà cadascuna d’elles com si fos per a la nostra pròpia casa o negoci, perquè nosaltres també hem estat en la seva situació.

Els nostres serrallers distribuïts per zones, tenen vehicles preparats per atendre qualsevol tipus d’emergència immediatament.

Disponibilitat immediata o concertada:No només estem disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Concertem cites amb vostè, 100% de puntualitat garantizat.

Obrir porta sense trencar Barcelona

Els nostres serrallers, sempre utilitzen tècniques no danyines. Què volem dir amb això? que en més del 93% dels casos, no cal ni trencar, ni canviar el pany.

Gairebé sempre es pot obrir sense trencar i per això, consulteu abans de prendre cap decisió.A la nostra serralleria, li enviem un operari a la seva localització en una mitjana de 20 minuts, l’assessora i li dóna pressupost sense cap compromís.Obertura 24 hores Barcelona

Per què adoptem la política de pressupost sense compromís? Perquè segons la nostra experiència, la majoria de les vegades, s’intenta donar pressupost per telèfon per captar el client amb un preu econòmic. Això està bé, però sempre perd algú i sol ser el client. Per què?, Perquè aquest preu no s’ajusta a la realitat i després li donen sorpreses desagradables. ANEM A LA SEVA UBICACIÓ SENSE COST.

– Urgents: amb prioritat davant els robatoris, furts, perdiada de claus o simplement pany espatllat.

– Particulars: portes d’interior, exterior, blindades, cuirassades …

– Finestres: reixes, finestres alumini, persianes, etc.

– Comerços: cadenats de sòl, dispositius seguretat, taquilles, armaris.

– Comunitats: portals, cancel, bústies.

– Seguretat: caixes fuertesy càmeres cuirassades.

– Etc: Consulteu.

SI ETS TANCAT, ES POT OBRIR.