Comunitats-Administradors

SERRALLERS DE COMUNITATS DE VEÏNS I ADMINISTRADORS

Per a contractar els nostres serveis: Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Serraller comunitat de vecinos

Serrallers comunitat de veinsEn Serralleria OPENDOORS Serrallers Barcelona, estem acostumats tant a treballar amb comunitats de veïns, com amb administradors. Sabem que quan una comunitat de veïns, necessita a un manyà, vol un arregle o millora, vol que sigui ràpid, ja que o és perquè és urgent o perquè s’ha votat en junta.

I també sabem que el preu ha de ser competitiu perquè cal donar explicacions a tots els veïns.

A més d’això, com a manyà de comunitat de veïns, garantim els nostres treballs, ja que ningú vol invertir uns diners i haver d’estar pendent de si ara funciona o no, o si és com hauria de ser.

Fem tots els nostres pressupostos sense cap compromís i si el client ho requereix, vam assistir a la reunió de veïns, per exposar en què consisteix i els seus detalls tècnics.

Els nostres Serveis com manyà per comunitat de veïns a Barcelona són tots els inclosos en aquesta pagina, com:

-Molla Tanca-portes hidràulics d’alta qualitat. (Perquè la porta tancament sempre i sense donar cop)

Depenent de la porta, cal un moll o un altre. Ja que s’ha de tenir en compte el pes i grandària de la porta. Sabem que la majoria de portes de comunitat, a l’estiu enganxa un cop excessiu ia l’hivern li costa tancar. Per això, el millor és posar una molla termo-constant i així assegurar-nos que la porta sempre tanca com cal i tenir la seguretat necessària.

-Molla Tanca-portes, amb obertura i tancament automàtic. (Ideal per a accés aSerraller per a administrador de finques minusvàlids) Ensinistrament clau barcelona

-Obre-Portes elèctric. (Per obrir la porta de la comunitat des del intèrfon)

-Amaestramientos De portes. (Veure pestanya explicativa)

-Bombins D’alta seguretat amb claus incopiables (perquè no es facin còpies no autoritzades)

Serraller Comunitat de veïns Barcelona

¿Que s’aconsegueix posant un bombí amb clau incopiable? Primer assegurar-nos que no hi ha les còpies no autoritzades i tenir una mica de control perquè no vagin per aquí fent es còpies de mes.

I en segon lloc, amb això ens asegurem que el bombí no tingui un desgast innecessari per fer les còpies cadascun en un lloc, ja que el fer això, produeix que cada clau tingui mides diferents, encara que siguin mil·límetres  i desgasten l’interior del bombí i es trenquen abans .

A més d’això, si mai es trenca el bombí per vandalisme o qualsevol altra cosa, no cal haver de tornar a canviar totes les claus, ja que es posa el mateix bombillo a les claus existents i així tenir-lo sempre com a nou tot sense tenir de tornar a invertir un dineral. Per això, moltes vegades val la pena invertir una mica més al principi, estar segurs i estalviar a mig termini. Un serraller comunitat de veïns especialitzat.

-Bombillos Electrònics. (Per tenir un control d’accessos total)

-Portes De pàrquing.

-Buzones.

-I Un llarg etc …

Serralleria per Administrador de finques Barcelona

El nostre servei de serrallers a Barcelona per administrador de finques és totalment professional. Amb els anys hem anat agafant l’experiència necessària. Sabem que un administrador, el que necessita és agilitat, claredat i que cada comunitat de veïns en què treballem, ja sigui Barcelona o qualsevol poble, el que necessita és que els veïns estiguin contents.

Sempre garantim tots els nostres treballs, sempre procurem no tenir cap reclamació. Però si es té, es soluciona a l’instant.

Compti amb nosaltres.