Caixes Fortes

CAIXES FORTES BARCELONA

Obertura i instal·lació de caixa forta

Els nostres telefóns  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Caixa forta BarcelonaPer obrir caixes fortes, es pot dir clarament que no val qualsevol serraller. Si vostè vol que li obrin una caixa forta a Barcelona i província i que això es faci de forma ràpida i professional, no ho dubti. Sabem molt bé com fer-ho.

AdemCaja Fuerteas, si vostè vol, es la deixem com a nova!

En comptar amb serrallers qualificats i amb les ultimes eines, el nostre equip de serrallers, li solucionés el problema en un moment.

Sempre a l’obrir la seva caixa forta, si és una caixa senzilla, l’obrim i la deixem intacta. Si és una caixa forta de seguretat, es la podem restaurar.
Treballem amb totes les marques de caixes fortes, tant per a obertures com per a instal·lació.

FERRIMAX, FAC, BTV, ARFE, FICHET, OLLÉ, SOLER, ETC

A l’hora d’instal·lar una caixa forta, un ha de decidir si vol una caixa forta professional o domèstica.

-Caixes Fortes professionals: Estan especialment destinades a empreses de seguretat. Es tracta de caixes de grau III, que fan la funció de cambra cuirassada i de 2 caixes al seu interior de grau III per a la custòdia d’armes i munició per separat. Ja sigui per a aquests casos o altres, es pot dir que aquestes caixes homologades, són la seguretat en la seva màxima expressió.

-Caixes Fortes domèstiques: Són adequades tant per a la llar, oficina i habitacions d’hotel. Són de fàcil instal·lació. Comptem amb una gran gamma en caixes fortes domèstiques perquè vostè aquest tranquil.

No totes les caixes fortes són iguals ni tenen la mateixa seguretat.

Encara que treballem amb totes les marques, sempre tenim les nostres preferides: Caixes Fortes

Caixes Fortes, ¿Cal un Serraller?

Quan parlem de caixes fortes, si que sabem que no pot obrir-les qualsevol serraller, (o almenys obrir-la com és degut).

Si el que es desitja és obrir-la adequadament, amb el menor dany possible o sense cap si pot ser, compti amb serrallers Barcelona Opendoors. Comptem amb els millors especialistes i amb les millors eines del mercat per poder portar la tasca a terme.

No totes les caixes fortes són iguals, i per descomptat no totes s’obren igual. Per això cal estar sempre formant-se, actualitzant-se i adequant-se a tots els sistemes existents avui dia.

Quan es tracta d’obrir una caixa forta, s’ha de comptar amb les millors eines, ja que no val amb un simple trepant i un broca. Cal tenir eina especialitzada per al que farem.

Sí a més, ho desitja, també podem deixar-li la seva caixa forta totalment restaurada auque vostè hagi perdut les claus o la combinació, es la vam obrir, li vam canviar les claus, la combinació i li vam deixar la caixa totalment nova.