Automatismes i Motors

AUTOMATITZACIÓ I ACCÉS MINUSVÀLIDS BARCELONA

Accesos automatitzats Barcelona  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Automatismes Barcelona

INSTAL·LACIÓ, MUNTATGE I ARRANJAMENT DE MOTORS

En OPENDOORS serrallers, som especialistes en automatitzar i motoritzar, portes basculants, persianes comercials, persianes domèstiques i fins i tot la porta d’accés a la seva comunitat.

– Arreglem, substituïm i instal·lem els motors per a pàrquings, perquè no hagi de baixar a obrir. L’automatisme necessari.

– Arreglem, substituïm i instal·lem motors en el seu comerç perquè no hagi de fer aquest gran esforç cada matí.

– Automatitzem l’accés al seu garatge, al seu botiga, casa, etc.

Moltes vegades sembla que es fa per caprici el automatitzar els seus accessos. No sempre, en el seu negoci, pot ser fàcilment per agilitzar la feina i guanyar temps, per donar-li un bon aspecte de cara als seus clients.

Apertura automatica

Accés Minusvàlids Físics Barcelona

– Arreglem, substituïm i instal·lem els accessos per als vianants en la seva comunitat o negoci.

La legislació vigent obliga que en els llocs de residència o treball de disminuïts físics s’automatitzi l’accés per assegurar un entrada ràpida i còmoda. Nosaltres li resolem la situació ràpidament. Un automatisme adequat en el lloc que correspon, és sempre la solució.

Entenem l’accessibilitat com a element integral del disseny i configuració de qualsevol espai públic de la ciutat. Així, com l’accessibilitat i configuració de qualsevol espai públic o privat de qualsevol lloc, comunitat de veïns, local comercial, casa priva, etc l’adaptació integrada en la globalitat del medi i les seves interaccions.

És sobre la base d’aquesta accessibilitat general que defineix un servei específic de suport al bany per a aquelles persones amb mobilitat reduïda que necessiten suport per entrar i sortir de l’aigua.

Demani’ns pressupost sense compromís i estarem encantats d’atendre’l.