Amaestraments

Amaestraments Claus Barcelona

En OPENDOOR Serrallers, ens encarreguem d’oferir la major seguretat i la major comoditat per a vostè.

Mestrejament de Panys i claus al  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Ja sigui en el seu habitatge o en el seu negoci, ens encarreguem de fer un estudi i assessorar que és el que més s’ajusta a la seva necessitat, ja sigui amb mestrejament de panys tradicional o amb sistemes modernitzats de control d’accessos electrònics (teclats numèrics, dactilars, facials, targeta, etc).

Entenem l’amaestrament com la racionalització jerarquitzada de l’ús de claus. També podem adoptar aquest terme quan un cilindre és obert per més d’una clau diferent, o una clau polivalent capaç d’obrir diversos cilindres segons un Pla de Tancament establert.

Clau mestra barcelona

TIPUS MÉS COMUNS DE AMAESTRAMENT

 

Mestrejament senzill

Aquest sistema facilita una clau mestra que obre totes les portes del grup ensinistrat, tot i que cada porta pugui tenir la seva pròpia clau.Aplicació: en xalets, pavellons, escoles, així com petits edificis d’oficines i locals industrials de certa importància.

Jerarquitzades.

Es caracteritzen per tenir diversos grups formats per un nombre determinat de portes obertes amb la seva clau pròpia, una submaestra de grup i una mestra que obre tots els grups de portes.
Exemple típic dels petits hotels en què els grups estan formats per les habitacions d’una planta, hi ha una submaestra per planta i una mestra general que obre totes les habitacions i resta de serveis.

Instal · lacions de tancament tipus portal

Les urbanitzacions i els edificis en comunitat tenen diverses portes accessibles a tots els inquilins o propietaris.  Generalment l’entrada del portal o cancel · la, ascensor a garatge, pista poliesportiva, accés a garatge, trasters, sala de Juntes, terrats, etc … Cada veí pot obrir aquestes portes amb la mateixa clau que només obre el seu habitatge.

a) Aquesta sola i única clau serveix també per a qualsevol altra pany del seu ús privatiu.

b) Creant claus pròpies dels accessos, podem realitzar el seu control particular com per exemple l’ús de places de garatge llogades.

Instal · lacions amb clau mestra i creuades

Especialment indicat per a les grans empreses, on les competències i les responsabilitats de cada empleat estan ben definides.

Una instal · lació d’aquest tipus resol els problemes de tancament més diversos i més complexos.  Aquí una sola clau obre, per exemple, totes les portes o només una determinada porta. O totes les portes de determinat departament, o tan sols les portes de tots els passadissos, o només els despatxos, o certs tallers, o el que vostè desitja que obri.

Això és possible gràcies a la particularitat d’aquest sistema que permet l’encreuament de combinacions, de manera que una mateixa porta pugui ser oberta per claus mestres i submaestras.
TRUQUI’NS I LI FAREM UN ESTUDI PERSONALITZAT