Panys

PANYS Y CLAUS BARCELONA

CANVI O INSTAL · LACIÓ DE PANYS, BONBIN – CILINDRE, COMBINACIÓ GORJES, DISPOSITIUS DE SEGURETAT, CADENATS

Truca aquí si vols canviar el teu Pany  Mòbil 658 668 478  Fix 931 390 470

Els millor espcialistes en instal.lació i canvis de panys en Barcelona.

Realitzem, canvi o instal · lació de panys, bombins, canvi de combinació de gorges, dispositius de seguretat, cadenats, etc. Garantint un treball ràpid i net en qualsevol tipus de porta, finestra, reixa, persiana, etc.

Ja sigui perquè vol canviar les claus o perquè vol més seguretat, els nostres tècnics l’assessoraran sobre la millor opció ja que treballem amb totes les marques i coneixem la millor solució per a vostè.

Entre altres coses mirem … ¿Amb quin tipus de porta estem treballant?, Fusta, ferro, blindada, cuirassada. Si és per canvi de claus es pot canviar la combinanación o el bombí?. Si és per que no funciona, es pot reparar? o val la pena canviar-la? Si és perquè desitja més seguretat, cal afegir un altre pany? o ¿valdria amb posar un escut de seguretat o bombins reforçats? i un llarg etc d’exemples que tenim en compte.

No ho dubti, truqui’ns i consulteu-nos.
Treballem amb totes les marques:

ARCU, ABUS, AGA, ARCAS SOLER, AZBE, BILMA, CISA, EZCURRA, FICHET, INCECA, JIS, JMA, KABA, LINCE, MOIA, MOTTURA, MULTLOCK, ORENGO, POTENT, SERRALLER, SIDESE, STS, TECNOLAR, TESA, TOVER, TOY, UCEM, SECURITESA, ETC.

 

Canviar pany Barcelona

Som els millors de la província de Barcelona per canviar o instal·lar les seves panys, bombetes, canvi de combinació de gorges, dispositius de seguretat, cadenats, etc. Garantint un treball ràpid i net en qualsevol tipus de porta, finestra, reixa, persiana, etc.

Ja sigui per que vol canviar les seves claus o perquè desitja mes seguretat, els nostres tècnics serrallers, l’assessoraran sobre la millor opció ja que treballem amb totes les marques i coneixem la millor solució per a vostè.

Entre altres coses per canviar el pany a Barcelona o on sigui, mirem … ¿amb quin tipus de porta estem treballant ?, fusta, ferro, blindada, cuirassada.

Si és per canvi de claus es pot canviar la combinació o el bombin ?. Si és per que no funciona, es pot reparar? o ¿val la pena canviar-la? Si és per que desitja mes seguretat, cal afegir una altra pany? o ¿valdria amb posar un escut de seguretat o bombetes reforçats? i un llarg etc d’exemples que tenim en compte.

Canviar Bombí – Cilindre – Claus

Avui en dia, ja mes de la meitat dels panys, funciónan amb bombí o bombin (cada qui l’anomena d’una manera).

A més d’això, estan estandarditzant a un determinat cilindre anomenat euro perfil. Encara que vist des de fora siguin tots similars, no vol dir que siguin iguals entre si ni molt menys. A més del nom o marca del bombí o bombin, les característiques de cada un és el més important.

Cada bombí o bombin, es caracteritza per si és anti bumping, reforçat anti-taladro, reforçat perquè no es parteixi, amb claus incopiables i una infinitat de coses que fan que el preu variï molt d’un a l’altre.

Un altre dels models que es fan servir, encara que no és tan elevat el nombre de bombins o cilindre que existeixen d’aquesta gamma, són els anomenats de perfil Suís. Són mes limitats, perquè no hi ha tants panys que admeten aquest tipus de bombins.

En aquests casos, també tenim diversos models a triar i a tenir en compte. No tants com els d’Euro-perfil, però si existeixen els reforçats anti-taladro, amb claus incopiables, etc.

Per això, a l’hora de demanar el seu pressupost, tingui en compte que va més en funció del que vostè es vulgui gastar en seguretat, que no en realitat del que nosaltres vulguem.